Cart 0

Kies hier je thema


Met uw bedrijf wilt u uiteraard een goede indruk maken op uw klanten. Tegenwoordig is de snelste weg om kennis te maken met uw bedrijf via uw website. Daar mag goede professionele fotografie niet aan ontbreken. Meestal is een nieuwe website aanleiding om nieuwe foto's van uw bedrijf te laten maken of dat u gebruik maakte van stockfoto's, omdat u eerst uw bedrijf wilde laten groeien. 

Studio GO1 verzorgt complete bedrijfreportages met op maat gemaakte fotografie van uw bedrijf. Denk hierbij aan foto's voor uw website, folders, sociale media, jaarverslagen etc.

Met een achtergrond van 20 jaar in film, televisie en fotografie weet Studio GO1 uw verhaal effectief over te brengen in beeld, waarbij de sfeer van uw organisatie op perfecte wijze wordt overgebracht aan uw (potentiële) klanten.

Waar kunnen wij u mee helpen?

  • Interieur en exterieur foto’s van uw bedrijf,

  • Actiefoto’s op werkplek,

  • Foto’s van personeel binnen het bedrijf,

  • Productfoto's vrijstaand

  • Event fotografie tijdens evenementen en congressen

Waarom kiest u voor Studio GO1?

Uitgebreide ervaring en deskundig

Werkzaam op locatie maar u bent ook van harte welkom in de Studio in Amsterdam

Goede en snelle service

Werkt met het beste apparatuur voor iedere opdracht

Uitstekende sociale vaardigheden


Heel goede ervaring. Professioneel en deskundig aangepakt, waarbij rekening gehouden wordt met het karakter van het persoon. Ben heel tevreden met de foto's! Knap gedaan en ik kan het iedereen aanraden. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Marion van Ham

I had a great experience at the Studio GO1! Gowan is very open and friendly. He makes you feel at ease and comfortable during the photoshoot. Happy with the results!

Stephany Elfezy

Het is een vak apart om iemand op zijn voordeligst vast te leggen. Je op je gemaken voelen, de fotograaf vertrouwen en uitstralen dat je plezier hebt helpt daarbij. Een kunst die jij uitstekend beheerst. Ik ben heel blij met het resultaat van onze fotoshoot.

Guda Vlug-ZoontjesU kunt bij ons terecht voor Productfotografie met sfeer, Zakelijke portretfoto’s op lokatie, Reportage op het bedrijf, Sfeerimpressie tijdens vergadering, Productfotografie voor webshop, Interieur fotografie voor nieuwe showroom, Profielfoto donkere achtergrond, Profielfoto witte achtergrond, Groepsfotografie stoere lokatie naar keuze, Event fotografie tijdens evenementen, Bedrijfsfotografie voor publicatie, Portretfoto’s personeel op het bedrijf, Groepsfoto van personeel, Interieur foto’s van uw huis, Stoere profielfoto’s op locatie, Portretten van personeel op het bedrijf, Stoere portret fotografie, Profielfoto op werkplek, Een profielfoto op locatie net even anders, Productfotografie voor reclame doeleinde, Groepsfoto van uw personeel stoere locatie, Foto’s van personeel binnen het bedrijf, Interieur fotografie voor makelaars, Interieur stylisten, aannemers, projectontwikkelaars, hotels restaurants, Actie foto’s op werkplek, Reportagefotografie op het bedrijf, Productfoto’s vrijstaand.